Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
LVS2000 - Leerling uitsluiten van aanlevering aan BRON
LVS2000 - Leerling uitsluiten van aanlevering aan BRON

Vraag
- Hoe kan ik een leerling uitsluiten voor aanlevering aan BRON?

- Ik heb een leerling toegevoegd aan LVS2000, maar ik ben nog niet klaar met het invullen van alle gegevens die voor BRON belangrijk zijn. Hoe voorkom ik dat de gegevens van deze leerling met BRON worden uitgewisseld?

- Is het mogelijk om gegevens van een fictieve leerling aan LVS2000 toe te voegen zonder dat deze met BRON worden uitgewisseld?

Antwoord
Op het tabblad Onderwijs (2) kunt u aangeven dat de leerlinggegevens niet uitgewisseld moeten worden met BRON. Dit doet u door de instelling Uitsluiten BRON PO aanlevering in te schakelen. U vindt dit veld onder het veld Inschrijfstatus.


Let op: gebruik deze instelling nooit om een leerling uit te sluiten van uitwisseling als deze al een onderwijshistorie heeft! Door Uitsluiten BRON PO aanlevering in te schakelen, worden alle gegevens verwijderd die van de leerling al bij BRON waren geregistreerd. Hiermee worden alle inschrijvingen van de betreffende leerling ongedaan gemaakt, wat voor BRON reden zal zijn om de volledige bekostiging terug te vorderen!