Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
LVS2000 - Logopedische toetsen
LVS2000 - Logopedische toetsen

Vraag
Wij willen graag logopedisten de mogelijkheid geven om toetsresultaten in de module Toetsbeheer onder te brengen. De enige toets die zij daaruit zouden kunnen gaan gebruiken is de (nieuwe) TAK. Kunnen we bijvoorbeeld zelf ook de Schlichting en de Reynell in de module invoeren en welke aanpassingen zij daarvoor gedaan hebben?

Antwoord
Logopedische tests als Reynell en Schlichting, maar ook Peabody en ComVoor kunnen niet goed in de toetsmodule worden ondergebracht. De invoermogelijkheden van Toetsbeheer komen niet overeen met de velden in deze tests.


Hooguit kunt u met de velden Toets, Toetsonderdeel, Ruwe score en Niveau een grofmazige invulling geven, maar de overige deelscores passen niet bij Toetsbeheer.


Wel is het mogelijk om het scoreformulier te digitaliseren met behulp van de module Formulieren. Het nieuwe logopedische toetsformulier plaatst u in het menu Toetsbeheer. U hebt dan alle gegevens toch bij elkaar en kunt hiermee zelfs een overzichtsformulier maken waarin ingevoerde gegevens voor leerlingen in tabelvorm weergegeven worden.