Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
LOGOS - Leerlingen automatisch toevoegen aan of verwijderen uit groepsplan
LOGOS - Leerlingen automatisch toevoegen aan of verwijderen uit groepsplan

Vraag
Ik heb leerlingen toegevoegd aan / verwijderd uit de groep, maar bij het openen van het groepsplan krijg ik geen melding dat de samenstelling van de klas gewijzigd is. Hoe kan dat?

Antwoord

Het groepsplan kan alleen wijzigingen detecteren als:

- de einddatum van het groepsplan niet is verstreken.

- de leerling voor de einddatum van het groepsplan is toegevoegd aan / verwijderd uit klas.

Voor het toevoegen van leerlingen aan het groepsplan geldt ook dat:
- de leerling een ontwikkelingsperspectief heeft dat gemaakt is voor het einde van het betreffende groepsplan.
- de leerling in een overlappende periode niet is toegekend aan een groepsplan voor hetzelfde domein van een andere klas of onderwijsgroep.

- de toewijzing aan de klas ingegaan is voor de einddatum van het groepsplan.

Wijzigingen aan de naam van de leerling worden automatisch zonder melding doorgevoerd in het groepsplan.