Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
Gezocht op trefwoord: "leerjaar" - 6 resultaten gevonden

LOGOS - Het leerjaar klopt niet na een Edex-import
Ik heb een EDEX-import gedaan in LOGOS, maar veel leerlingen worden in LOGOS in het verkeerde leerjaar geplaatst, terwijl ze in het LAS wel correct staan. Hoe kan dit en hoe kan ik het oplossen?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Periodegegevens
Wat wordt in het kader van de uitwisseling met BRON verstaan onder periodegegevens?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Gegevens WEC/WPO/Inschrijving in lijsten
Hoe maak ik een lijst met gegevens van de tabbladen WEC, WPO en/of Inschrijving?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Leerjaar moet een positief getal zijn
Wat betekent de volgende foutmelding: Leerjaar moet indien ingevuld een positief getal zijn (inclusief 0). Op het tabblad 'Inschrijving' is inderdaad een negatief getal ingevuld bij het leerjaar. Hoe kan ik dit wijzigen?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Klas en leerjaar op tabblad 'Inschrijving' zijn leeg
- Op het tabblad 'Inschrijving' in het scherm Leerlinggegevens is het niet mogelijk om een klas en/of leerjaar in te vullen. Hoe kan ik deze gegevens aanpassen? - Nadat de uitschrijfdatum van een leerling is gewijzigd, zijn op het tabblad 'Inschrijving' gegevens verdwenen. Hoe herstel ik dit? - Nadat een leerling met de functie 'Eindverslag' in een andere klas is geplaatst, zijn op het...
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - BRON en ambulant begeleide leerlingen
- BRON vertelt mij dat ik voor ambulant begeleide leerlingen bij schoolsoort en onderwijssoort '0' moet invullen. LVS2000 vult automatisch andere gegevens in, die ik dus steeds handmatig moet corrigeren. Kunt u dit voor mij oplossen? - Welke gegevens moeten voor ambulant begeleide leerlingen in LVS2000 anders worden ingevuld dan voor regulier ingeschreven leerlingen?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]