Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
Gezocht op trefwoord: "onderwijsverslag" - 13 resultaten gevonden

LVS2000 - Handelingsplan exporteren
- Waarom worden bij Speciaal Exporteren niet alleen actuele handelingsplannen geëxporteerd, maar ook alle gearchiveerde? - Hoe kan ik alleen het huidige handelingsplan voor een leerling exporteren?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Domeinopmerkingen bij niet behaalde doelen
- Waarom kunnen bij Speciaal Exporteren bij niet behaalde doelen geen domeinopmerkingen worden ingevuld? - Waarom worden bij zowel behaalde als niet behaalde doelen dezelfde domeinopmerkingen geëxporteerd? - Waarom staan alle domeinopmerkingen 2 keer in het geëxporteerde handelingsplan?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Opmerkingen bij doelen (subitems)
- Is het mogelijk om per leerling doelen nader te specificeren of hier extra opmerkingen bij te plaatsen? - Is het mogelijk om in het handelingsplan per doel opmerkingen te plaatsen? - Is het mogelijk om in het handelingsplan per niet behaald doel aan te geven waarom het niet behaald is?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Verschillende extra secties bij verschillende leerlijnen
- Waarom zijn in het handelingsplan niet bij alle leerlijnen dezelfde extra secties beschikbaar? - Waarom worden voor de ene leerlijn andere extra secties geëxporteerd, terwijl in 'Definieer Formulier' aan alle leerlijnen dezelfde secties zijn toegevoegd?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Vakgebieden in het handelingsplan
- Waarom is een nieuw aangemaakt vakgebied of item niet zichtbaar in het handelingsplan? - Is het mogelijk om vakgebieden buiten beschouwing te laten in het handelingsplan? - In het handelingsplan zijn op de tabbladen 'Doelen' en 'Domeinopmerkingen' alle vakgebieden zichtbaar die gedefinieerd zijn binnen een leerlijn. De leerlijn die wij gebruiken bevat een aantal vakgebieden die wij niet...
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Handelingsplannen voor komend schooljaar
In juni willen wij handelingsplannen afdrukken voor het komende schooljaar, maar de klassen zijn nog niet ingedeeld. Hoe lossen wij dit op?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Handelingsplan of Onderwijsverslag?
Handelingsplan? Die term vind ik nergens terug in LVS2000!
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Doelen opnemen in het handelingsplan
Hoe kan ik doelen vanuit het leerlingvolgsysteem (LVS) opnemen in het handelingsplan?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Doelen opnemen in het handelingsplan
- Ik wil alleen hoofddoelen voor een leerling opnemen in het handelingsplan. Nu moet ik voor alle doelen die ik in het handelingsplan wil opnemen een vinkje zetten in de kolom HP. Kan dat niet handiger? - Wanneer ik een doel voor een leerling als te behalen instel wordt automatisch de kolom HP aangevinkt. Bij veel doelen is dit niet gewenst, omdat er dan teveel doelen in het handelingsplan...
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Behaalde doelen in het handelingsplan
Hoe kan ik naast te behalen doelen ook behaalde en/of niet behaalde doelen in het Handelingsplan van een leerling tonen?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - (Hoofd)doelen worden niet in het handelingsplan opgenomen
Ik heb in het leerlingvolgsysteem (LVS) voor een leerling een aantal doelen aangevinkt om op te nemen in het handelingsplan, maar dit werkt niet. Wat doe ik verkeerd?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Ecaris en module IPV
Wij gebruiken de module IPV niet en hebben ons handelingsplan in de module Formulieren gebouwd. Kan hieraan behandelinformatie uit Ecaris worden toegevoegd?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

Archiveren van leerlingvolgsysteem, handelingsplan en leerlingenzorg
Archiveren kunt u het beste doen na oudergesprekken. U maakt dan namelijk een 'foto' van de stand van zaken in het leerlingvolgsysteem (en handelingsplan en leerlingenzorg in een keer) die altijd weer oproepbaar is. Zorgt u er bovendien voor dat de momenten waarop u archiveert deel uitmaken van uw implementatietraject.
[Zoek op hetzelfde onderwerp]