Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
Gezocht op trefwoord: "leerlinggegevens" - 7 resultaten gevonden

LOGOS - Kan ik (een) leerling(en) exporteren?
Aankomend schooljaar gaat er een leerling van een LOGOS klant naar ons. Bestaat de mogelijkheid om de informatie betreffende deze leerling 1 op 1 over te nemen middels een export / import? Of zal de informatie van de leerling opnieuw in LOGOS opgevoerd moeten worden?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Speciaal Exporteren foto's
Kunnen pasfoto's van leerlingen ook worden geëxporteerd naar een Word-sjabloon?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Foutmelding: 'Object invalid or no longer set'
Wanneer het scherm Leerling -> Gegevens wordt geopend, wordt de volgende foutmelding gegeven: 'Object invalid or no longer set'. Nadat ik de melding weggeklikt heb, kan ik wel gewoon bij de leerlinggegevens. Wat is er aan de hand?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Overgang naar andere klas
Welke informatie gaat er bij de overgang naar een andere klas mee met de leerling?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Pasfoto's van leerlingen niet (meer) zichtbaar
- Ik heb foto's van onze leerlingen toegevoegd aan LVS2000, maar bij collega's worden deze niet getoond. Hoe kan ik dit oplossen? - Ik heb foto’s van onze kinderen toegevoegd aan LVS2000, maar nu zijn alle foto's verdwenen uit het tabblad Persoonsgegevens. Hoe komt dit?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Afwijkende gegevens vastleggen
- Is het mogelijk om in LVS2000 extra gegevens op te slaan? - Bestaat er een mogelijkheid in LVS2000 om bij de leerlinggegevens melding te maken van een zwemdiploma A, B, C?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Filter werkt niet
- Waarom kan ik in Leerling -> Gegevens alle leerlingen selecteren, terwijl ik in het leerlingenoverzicht een filter heb aangebracht? - Het filter dat ik op het leerlingenoverzicht heb aangebracht werkt niet goed: wanneer ik Leerling -> Gegevens open, worden in het keuzelijstje alle leerlingen weergegeven.
[Zoek op hetzelfde onderwerp]