Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
Gezocht op trefwoord: "gegevensformulier" - 8 resultaten gevonden

LVS2000 - Knop voor exporteren formulierinhoud werkt niet meer
Ik heb een formulier gemaakt met daarin een knop waarmee ik de inhoud direct kan exporteren. Sinds kort werkt deze knop niet meer. Hoe kan dit?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Variabelen uit een gegevensformulier opnemen in een lijst
Is het mogelijk om variabelen uit een zelf ontworpen gegevensformulier te gebruiken in een lijst?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Velden in een gegevensformulier vullen met een standaardwaarde
- Hoe kan ik in een gegevensformulier de huidige datum automatisch in een veld laten zetten? - Is het mogelijk om bepaalde velden in een gegevensformulier van een standaardwaarde te voorzien, zodat ze niet altijd hoeven te worden ingevuld?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Header in gegevensformulieren
Waarom ontbreken sommige leerlingen in de keuzelijst in de header van een gegevensformulier?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Foutmelding: Maximale formulierlengte bereikt. Velden die de formuliergrens overschrijden worden niet getoond. Wijzig het formulierontwerp!
Bij het openen van een bestaand gegevensformulier of tijdens het ontwerpen van een nieuw gegevensformulier wordt de volgende foutmelding gegeven: 'Maximale formulierlengte bereikt. Velden die de formuliergrens overschrijden worden niet getoond. Wijzig het formulierontwerp!'
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Foutmelding: 'Er zijn niet genoeg controls van dit type beschikbaar.'
Bij het bouwen van een gegevensformulier in de module Formulieren krijg ik de volgende foutmelding: 'Er zijn niet genoeg controls van dit type beschikbaar.' Wat betekent dit?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Formulier uit Ecaris ombouwen naar LVS2000
Wij werken met een document dat door verschillende personen wordt ingevuld: op school door leerkrachten en in het revalidatiecentrum door therapeuten/artsen. Kan dit document in de module Formulieren worden nagebouwd met informatie uit LVS2000 en Ecaris?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

Gegevensformulier maken
Naast een grote hoeveelheid standaardschermen in LVS2000 waar veel voorkomende informatie ingevoerd kan worden, biedt de module Formulieren met het bouwen van gegevensformulieren de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht nieuwe informatie in LVS2000 te verwerken in school-eigen-schermen.
[Zoek op hetzelfde onderwerp]