Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
Gezocht op trefwoord: "filter" - 7 resultaten gevonden

LVS2000 - Filter op knop in module fomulieren
Hoe geef ik een knop in module Formulieren een filter?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Foutmelding: 'De tekst is te lang om te worden bewerkt.'
Bij het maken van een formulier in de module Formulieren krijg ik de foutmelding 'De tekst is te lang om te worden bewerkt.' Wat betekent dit?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Beveiligingsfilter werkt niet
Ik heb een beveiligingsfilter gemaakt met 'Database -> Groepen en Gebruikers', maar dit werkt niet; gebruikers hebben nog gewoon toegang tot alle gegevens. Hoe los ik dit op?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - EDEX
- Is het mogelijk een EDEX-bestand te exporteren van een deel van het leerlingenbestand? - Is het mogelijk een EDEX-bestand te exporteren van een enkele groep? - Welke leerlinggegevens worden geëxporteerd naar een EDEX-bestand?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Filter werkt niet
- Waarom kan ik in Leerling -> Gegevens alle leerlingen selecteren, terwijl ik in het leerlingenoverzicht een filter heb aangebracht? - Het filter dat ik op het leerlingenoverzicht heb aangebracht werkt niet goed: wanneer ik Leerling -> Gegevens open, worden in het keuzelijstje alle leerlingen weergegeven.
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

Beveiligingsfilters instellen
Als u wilt dat een gebruikersgroep in LVS2000 maar een beperkte groep leerlingen ziet (per klas, onderwijssoort etc.), dan stelt u daarvoor een beveiligingsfilter in. Deze instructievideo toont u de mogelijkheden.
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

Selectiefilters toepassen in lijsten
Zodra u in Administratie -> Lijsten de gewenste kolommen hebt gekozen, kunt u zogeheten selectiefilters toepassen. Hiermee heeft u de mogelijkheid om alleen die gegevens in de lijst op te nemen die voor u relevant zijn.
[Zoek op hetzelfde onderwerp]