Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
Gezocht op trefwoord: "onderwijssoort" - 12 resultaten gevonden

LVS2000 - Periodegegevens
Wat wordt in het kader van de uitwisseling met BRON verstaan onder periodegegevens?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Vakkenpakket kopiëren
- Waarom worden niet alle leerlingen weergegeven wanneer ik het vakkenpakket van een leerling wil kopiëren naar de andere leerlingen van zijn/haar klas? - Hoe kan ik een vakkenpakket kopiëren naar een leerling met een afwijkende onderwijssoort (leerling heeft een andere onderwijssoort dan de klas)?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Gegevens WEC/WPO/Inschrijving in lijsten
Hoe maak ik een lijst met gegevens van de tabbladen WEC, WPO en/of Inschrijving?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Toekomstige wijzigingen in periodegegevens
- Is het mogelijk om wijzigingen in periodegegevens (onderwijssoort, schoolsoort, vestiging etc.) met een toekomstige ingangsdatum vast te leggen? - Tijdens de cursus Eindejaarsverwerking werd geadviseerd om wijzigingen in onderwijssoort, schoolsoort en/of vestiging nooit met een toekomstige ingangsdatum, maar altijd achteraf door te voeren. Wij voeren dergelijke wijzigingen geregeld met...
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Onderwijssoorten toevoegen of verwijderen
Hoe kan ik onderwijssoorten toevoegen of verwijderen?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Onderwijssoort laatste peildatum
Moeten we na iedere 1-oktobertelling voor alle leerlingen de huidige onderwijssoort kopiëren naar 'Onderwijssoort laatste peildatum'?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - WEC-onderwijssoorten en ILT-codes
Hoe weet ik welke huidige onderwijssoort (ILT-code) ik voor een leerling (op tabblad Onderwijs (2) of als onderwijssoort voor de klas) moet invullen om op tabblad WEC de juiste onderwijssoort te laten verschijnen?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Onderwijssoort bij indicatie
Van de CvI heb ik indicatiegegevens ontvangen met een onderwijssoort die niet voorkomt in het keuzelijstje op het tabblad CvI. - Hoe registreer ik dit correct? - Kan het keuzelijstje Onderwijssoort worden uitgebreid?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Na update: andere schoolsoort en/of onderwijssoort op tabblad WEC
Na een update van LVS2000 is er bij een aantal leerlingen op het tabblad WEC automatisch een periode 'Onderwijssoort' toegevoegd. Voor de update was de onderwijssoort juist, maar nu niet meer. Hoe komt dit?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Indicatie syndroom van Down
Hoe leg ik een indicatie voor een onderwijssoort aan kinderen met het syndroom van Down correct vast?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - BRON en ambulant begeleide leerlingen
- BRON vertelt mij dat ik voor ambulant begeleide leerlingen bij schoolsoort en onderwijssoort '0' moet invullen. LVS2000 vult automatisch andere gegevens in, die ik dus steeds handmatig moet corrigeren. Kunt u dit voor mij oplossen? - Welke gegevens moeten voor ambulant begeleide leerlingen in LVS2000 anders worden ingevuld dan voor regulier ingeschreven leerlingen?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Afkeursignaal: 'geen (geldige) indicatie'
BRON geeft voor een leerling het volgende afkeursignaal: 'De leerling heeft geen (geldige) indicatie en mag niet worden ingeschreven of moet per 31-7 worden uitgeschreven.' In LVS2000 zijn de indicatiegegevens correct ingevoerd. Hoe los ik dit op?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]