Categorieën | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
Gezocht op onderwerp: "Gegevensformulieren" binnen categorie: "Module Formulieren" - 6 resultaten gevonden

LVS2000 - Velden naast elkaar plaatsen
- Is het mogelijk om in een gegevensformulier een aantal velden naast elkaar te zetten? - Is het mogelijk om in een gegevensformulier velden in twee kolommen weer te geven?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Velden in een gegevensformulier vullen met een standaardwaarde
- Hoe kan ik in een gegevensformulier de huidige datum automatisch in een veld laten zetten? - Is het mogelijk om bepaalde velden in een gegevensformulier van een standaardwaarde te voorzien, zodat ze niet altijd hoeven te worden ingevuld?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Header in gegevensformulieren
Waarom ontbreken sommige leerlingen in de keuzelijst in de header van een gegevensformulier?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Foutmelding: Maximale formulierlengte bereikt. Velden die de formuliergrens overschrijden worden niet getoond. Wijzig het formulierontwerp!
Bij het openen van een bestaand gegevensformulier of tijdens het ontwerpen van een nieuw gegevensformulier wordt de volgende foutmelding gegeven: 'Maximale formulierlengte bereikt. Velden die de formuliergrens overschrijden worden niet getoond. Wijzig het formulierontwerp!'
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

LVS2000 - Foutmelding: 'Er zijn niet genoeg controls van dit type beschikbaar.'
Bij het bouwen van een gegevensformulier in de module Formulieren krijg ik de volgende foutmelding: 'Er zijn niet genoeg controls van dit type beschikbaar.' Wat betekent dit?
[Zoek op hetzelfde onderwerp]

Gegevensformulier maken
Naast een grote hoeveelheid standaardschermen in LVS2000 waar veel voorkomende informatie ingevoerd kan worden, biedt de module Formulieren met het bouwen van gegevensformulieren de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht nieuwe informatie in LVS2000 te verwerken in school-eigen-schermen.
[Zoek op hetzelfde onderwerp]